Byttemarked

Affald & Genbrug arrangerer Middelfarts første byttemarked
I forbindelse med Trekantområdets Festuge afholdes der Kulturnat i Middelfart fredag den 29. august 2014. Et af arrangementerne i Kulturnatten er et byttemarked i Gimbels Gyde kl. 17-21 arrangeret af Middelfart Kommune Affald & Genbrug.

Brug sommeren til at rydde op derhjemme, og tag tingene med til byttemarkedet. Det kan være ting, man ikke har plads til derhjemme, tøj man ikke længere kan passe eller bare ting, man er blevet træt af. Fx en stak bøger, tre kopper, en cd, en pose børnetøj eller det legetøj, som dine børn er blevet for store til.
Har du ikke været til byttemarked før, så brug 5 min på at læse, hvad det går ud på - og bliv glædeligt overrasket!

HVORDAN DELTAGER DU?
1. Medbring ting, tøj, sko, legetøj etc. i god stand, og som du vil give væk.
2. Fordel dine ting i de rigtige kategorier f.eks. musik, herretøj, legetøj etc.
3. Gå på opdagelse og find det, som du gerne vil have med hjem – gratis.

HVAD KAN BRUGES?
Værktøj, legetøj, hobbyting, tøj, sko, køkkenting, diverse indretningsting, bøger, musik, film, spil, små møbler, mindre indbo, smykker, accessories, tidsvarende elektronik, make up/cremer, der er i orden, potteplanter, frugt fra haven. Kun fantasien sætter grænser, så længe det er brugbart for andre.

HVAD KAN IKKE BRUGES?
Medbring ikke ødelagte ting, eller tøj der er hullet og plettet. Ej heller store møbler.

HVOR MEGET?
Der er ingen faste regler for, hvor meget man må tage. Man giver det man kan, om det så er 2 eller 20 kg, og tager derefter, hvad man kan bruge. Der plejer at være nok til alle, og vi stoler på at tingene fordeler sig ud fra lyst og behov til eget brug. Hvis vi oplever deltagere, der hamstrer, bliver de vist venligt ud.

HVAD MED RESTEN?
Genbrug

HVORFOR BYTTEMARKEDER?
Har du nogensinde tænkt over, hvor meget du har liggende af tøj og ting, men som du er blevet træt af eller bare ikke længere bruger? Få ryddet op og ud til gavn for miljøet og andre mennesker, og gør plads til de ting du hellere vil have og bruge i dit liv nu.

KULTURNAT – MERE INFORMATION?
Byttemarkedet finder sted i forbindelse med Trekantområdets Festuge, hvor der om fredagen den 29. august er Kulturnat i Fredericia og Middelfart. Denne aften er der åbent i butikkerne samt mange forskellige kulturelle arrangementer og live-musik rundt om i byen. Læs mere om Trekantområdets Festuge på www.trekantomraadetsfestuge.dk.

HVEM STÅR BAG?
Byttemarkedet arrangeres af Natur- og Miljøafdelingen i Middelfart Kommune i samarbejde med Affald & Genbrug samt frivillige.

VIL DU GIVE EN HÅND MED?
Så tøv ikke med at kontakte Lisbeth Nielsen: Lisbeth.Nielsen2@middelfart.dk
Vi sørger for forplejning til de frivillige som hjælper til.

Find byttemarkedet på Facebook: https://www.facebook.com/events/1504706789760127/

Du kan læse meget mere om byttemarkeder på www.byttemarked.wordpress.com, hvor du også kan se en oversigt over kommende byttemarkeder andre steder i landet.

banner byttemarked