Mød os på Festugen

Fredag d. 28. august deltager vi i Trekantsområdets Festuge med byttemarked samt affaldsværksted.

Mød os i Gimbels Gyde kl. 17.00 - 20. 00

Se mere her.

Byttemarked

Affaldsværksted

Kom også forbi og hør Christine Feldthaus' inspirerende miljøforedrag.

Feldthaus skruer ned – et miljøforedrag
Med humor og kant stiller Christine Feldthaus skarpt på bæredygtighed og giver gode råd til, hvordan du selv kan spare på energien og CO2 udslippet. Christine Feldthaus har gennem mere end 20 år beskæftiget sig med forbrugeradfærd og danskernes forskellige livsstile, bl.a. som direktør i reklamebranchen. Hun medvirker som livsstilsekspert i tv-programmet "Kender du typen" - og er en efterspurgt foredragsholder og klummeskribent.

Foredraget afholdes i Middelfart Sparekasse fredag d.28. august kl. 16-17 og er arrangeret af Trekantområdets Festuge, Middelfart Sparekasse, Affald og Genbrug i Middelfart Kommune. Billetten koster 50 kr. og kan købes online på: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=3544650014 (Hvis du åbner linket forlader du www.Middelfart.dk)