Kompostdagen blev igen en succes.

600 tons kompost blev kørt hjem til haverne i Middelfart Kommune på kompostdagen d. 2. april.

Det er efterhånden blevet en fast tradition for mange borgere i kommunen at runde genbrugspladsen på den årlige kompostdag. Besøgstallet er næsten dobbelt så stort på vores genbrugspladser den dag i forhold til en almindelig lørdag.

Mens komposten læsses af personalet på pladsen nydes en grillpølse, og snakken går livligt omkring sortering og affald generelt.

Nåede du ikke forbi genbrugspladsen på kompostdagen, har vi stadig masser af fin kompostjord til gratis afhentning på alle pladserne.

Vi glæder os allerede til at se jer på næste års kompostdag.

Affald & Genbrug