Komposten var et tilløbsstykke

500 tons kompost blev læsset til Middelfart Kommunes borgere på den årlige kompostdag. Hvor man resten af året selv må i gang med skovlen for at hente den gratis kompost hjem i haven, bliver traileren denne dag læsset for borgeren. Samtidig tænder personalet op i grillen og forkæler de besøgende med en grillpølse. Det giver anledning til at få besvaret mange af de spørgsmål, man har til sortering og affald.

Det er altid en rigtig hyggelig dag både for personalet og borgerne, så succesen vil blive gentaget til næste år igen.

Er du en af dem, som ikke nåede forbi genbrugspladsen på kompostdagen, kan vi fortælle der stadig er fin kompostjord til gratis afhentning på alle pladserne.