Over 350 tons kompost fik nye ejere

Over 350 tons kompost fik nye ejere, da kommunens 4 genbrugspladser holdt den årlige kompostdag lørdag d. 7. april.

"Det gik over al forventning, og vi fik læsset lige så meget kompost som de tidligere år, vi var ellers lidt spændte på, hvordan det ville gå, når foråret er kommet så sent" fortæller Karen Hansen fra Affald & Genbrug.

De grillede pølser gik også som varmt brød, og rigtig mange deltog i vores lille konkurrence.

Vinderne har fået direkte besked, men kan også ses herunder.

Det overraskede os, at mange ikke vidste, at tomme plastdunke med faresymboler, f.eks. fra rengøringsmidler, skal sorteres til småt brandbart, og vi skal nok også har gjort lidt mere ud af at fortælle at Batterier kan afleveres i en klar pose på låget af den lysegrå papirspand, og at rent pap også gerne må kommes i papirspanden.

Til gengæld havde næsten alle styr på at hastighedsgrænsen på genbrugspladserne er 15 km/t.

Alt i alt var kompostdagen også i 2018 en succes, som vi ser frem til at gentage i 2019.

Vinderne af konkurrencen, som blev afholdt på dagen,  har fået direkte besked.