Kompostdagen overgik sig selv

Borgerne i Middelfart Kommune har virkelig taget kompostdagen til sig.

De senere år er mængderne af kompost, som udleveres på kompostdagen bare steget og steget. I år er ingen undtagelse, i omegnen af 800 tons kompost blev fragtet hjem i borgernes haver, til stor gavn for havens planter.

Succesen kunne også ses ved grillen, hvor man knap kunne følge med, desværre løb man flere steder tør for gillpølser hen på eftermiddagen.

Træsortering fik samme dag nye navne. For at gøre sorteringen lettere for borgerne har vi valgt at omdøbe sorteringen til

• indetræ
  • udetræ
  • polstrede møbler

I den forbindelse blev der afholdt en konkurrence, hvor borgerne kunne vise deres evner indenfor sortering.