Ny genbrugspladsstruktur i Middelfart Kommune

Miljø og Energi udvalget i Middelfart Kommune har besluttet at arbejde videre med en fremtidig genbrugspladsstruktur, der indebærer, at

- genbrugspladsen i Middelfart opgraderes,

- der etableres en ny stor genbrugsplads i industriområdet i Ejby,

- genbrugspladserne i Gelsted og Nørre Aaby omdannes til lokalpladser,

- der etableres en ny lokalplads i Brenderup-området og

- Køstrup genbrugsplads lukkes.

De 2 store fremtidige genbrugspladser bliver bemandede med lange åbningstider og mulighed for udsortering i mange affaldstyper (ca. 70-90 affaldstyper). De mange affaldstyper sikrer bedre mulighed for genanvendelse.

Lokaludvalg, erhverv og genbrugsbutikker i kommunen har i en dialogproces mulighed for, at komme med input og synspunkter.

Hvis du har forslag til, hvad der giver god service på vores genbrugspladser, sikrer et bedre miljø eller fremmer en cirkulær økonomi, så hører vi gerne fra dig. Du kan sende dine betragtninger via høringsportalen senest d. 19. juni 2019.

20. maj 2019