Nye tømningsplaner for dagrenovation

Kære borgere i Middelfart Kommune

I en tid med høj fokus på arbejdsmiljø, skal vi nu i Middelfart Affald & Genbrug se nærmere på vores renovationsmedarbejderes arbejdsvilkår. Som renovationsmedarbejder arbejder man hårdt fysisk, med håndteringen af de mange tunge sække og spande.

I kraft af at vi inden sommerferien i år, skal arbejdsmiljøcertificeres, har vi nu iværksat en række ændringer der skal forbedre renovationsmedarbejdernes arbejdsmiljø.

Vi har længe haft regler for adgangsforholdene vedrørende placering af spande/sækkestativer med mere, men i forsøget på at være så fleksible som muligt, har vi ikke altid håndhævet dem så stramt. Disse regler kan læses på vores hjemmeside www.middelfart.dk/affald, samt i den foregående affaldshåndbog fra 2012, og naturligvis også i den netop omdelte der er gældende fra 1. april.

Derfor kære borger, hvis din renovation ikke er blevet afhentet, så vil der ligge en besked hvorpå der står, at du skal kontakte Affald & Genbrug, eller Borgerservice, da vi har bemærket et problem, der skal løses. Når vi bliver kontaktet angående et problem og får lavet en konstruktiv løsning, henter vi naturligvis affaldet så hurtigt som muligt.

I forsøget på at lette adgangen til svært tilgængelige adresser har vi indkøbt en ny lille renovationsbil. Vi har i denne forbindelse optimeret nogle tømningsruter, som kan ses på nedenstående link.

Middelfart Affald & Genbrug håber at I vil hjælpe os med at forbedre renovationsmedarbejdernes arbejdsvilkår, og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

De nye ruter gældende for postnummer 5500 Middelfart-området (de øvrige veje berøres ikke) kan ses her